Vacatures bijstand
Gepubliceerd op: 01-02-2019
Geprint op: 03-08-2021
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/vacatures-bijstand/
Ga naar de hoofdinhoud

Ontvangt u een bijstandsuitkering van de gemeente Rotterdam dan wordt van u verwacht dat u zelfstandig en actief op zoek gaat naar betaald werk. Wie niet zelf de stap naar werk kan maken helpen we met arbeidsontwikkeling en re-integratie.

De mogelijkheden die de gemeente biedt zijn verschillend en afhankelijk van uw situatie. Hebt u geen recht op een uitkering maar kunt u wel hulp gebruiken bij het vinden van een betaalde baan? Ook dan kunt u geholpen worden bij de terugkeer naar werk.

Ontvangt u een bijstandsuitkering van de gemeente Rotterdam? Dan heeft de gemeente vacatures waarbij wij bemiddelen. Deze vacatures vindt u op het platform HalloWerk.

HalloWerk

Werkzoekenden en werkgevers in Rotterdam en Den Haag kunnen online direct met elkaar in contact komen via het nieuwe platform HalloWerk. Daarbij zijn motivatie en talenten belangrijker dan diploma’s en werkervaring. Via HalloWerk kunt u zelf op zoek naar een baan.

Wilt u zich aanmelden op het platform? Neem contact op met uw contactpersoon bij de gemeente.

Video 'Wat is Hallo Werk?' (februari 2019):

Rotterdammers voor elkaar

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Op de website Zorgzaam010.nl vindt u actuele vacatures voor vrijwilligerswerk in Rotterdam. Belangrijk: een prestatie gaat in overleg met uw activeringscoach.

Werk.nl (UWV)

Zoekt u werk en wilt u daarbij geholpen worden? Of wilt u een uitkering aanvragen? Schrijf u dan in op Werk.nl als werkzoekende. U kunt ook reageren op een vacature. Wilt u dat werkgevers u benaderen voor een baan? Plaats dan uw cv op Werk.nl.

Deze websites kunnen u helpen bij het vinden van werk:

Werken voor Rotterdam

Wilt u werken voor Rotterdam en de Rotterdammers? Kijkt u dan op de website Werken voor Rotterdam voor de actuele vacatures.

Meer informatie

Gemeente Rotterdam vindt het belangrijk u juiste, volledige en actuele informatie te bieden. Omdat de gemeente dit niet altijd kan garanderen, kunt u geen rechten aan deze informatie ontlenen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op.