Werken voor Rotterdam
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 17-09-2021
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/werken-voor-rotterdam/
Ga naar de hoofdinhoud

Een stad waar je ruimte ervaart. Bij een organisatie die je vrijheid en verantwoordelijkheid biedt. Met werk waarbij je uitdaging voelt. Zodat jij en de stad blijven groeien. Werken voor en met alle Rotterdammers.

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in je naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid, die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil de gemeente Rotterdam zijn. Daarom bieden we je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.

Het werk in tijden van corona

Werken voor de stad in een moderne werkomgeving, die aansluit bij de veranderende rol van de overheid en de ontwikkelingen in de stad. Werk je bij de gemeente Rotterdam, dan werk je in de meest uiteenlopende gebouwen. Van het monumentale Stadhuis tot het hypermoderne Timmerhuis.

Nu verkeren we echter in de bijzondere situatie dat thuiswerken de norm is. De gemeente faciliteert je daarom om zo goed mogelijk een comfortabele en veilige (thuis)werkplek in te richten. Denk hierbij aan praktische benodigdheden, zoals een laptop, beeldscherm of bureaustoel. Maar de gemeente geeft ook nuttige tips om vitaal vanuit huis te werken. Dit alles om een passende dienstverlening te blijven bieden aan de Rotterdammer.

Meer informatie

Wil jij werken voor Rotterdam en de Rotterdammers? Kijk dan op de website werkenvoorrotterdam.nl.